HOVEDRETTER

  1. SVIN

    1. OVN

      1. RIBCHEN (OMAS REVELSBEN)

      2. SKINKESTANG (METTE (30)'S)

      3. VINSKINKE

    2. GRYDE ELLER PANDE

      1. REIS-FLEISCH

  2. KALV

    1. GRYDE ELLER PANDE

      1. KINESISK GRYDERET

      2. KOTELETTER

      3. KREBINETTER

      4. TUNGE-RAGOUT

  3. OKSE

    1. OVN

      1. FYLDTE PEBERFRUGTER

      2. FYLDTE PEBERFRUGTER (ØSTRIGSK)

      3. LASAGNE MED KØDSAUCE

      4. ØSTRIGSKE FYLDTEPANDEKAGER

    2. GRYDE ELLER PANDE

      1. BURGER (MICHELINKOKKENS)

    3. KOLDT

      1. GRØN OKSE

  4. LAM

    1. GRYDE ELLER PANDE

  5. VILDT

    1. OVN

    2. GRYDE ELLER PANDE

  6. FJERKRÆ

    1. OVN

      1. OVNSTEGT PAPRIKAKYLLING

    2. GRYDE ELLER PANDE

    3. 6.3 KOLDT

      1. CHINESISCHES HUHN (KINESISK KYLLING)

  7. FISK OG SKALDYR

    1. OVN

      1. OVNDAMPEDE RØDSPÆTTEFILETER

      2. OVNDAMPEDE RØDSPÆTTEFILETER MED DILD

    2. GRYDE ELLER PANDE

      1. FISKEFRIKADELLER

  8. ÆG

    1. OVN

    2. GRYDE ELLER PANDE

  9. GRØNTSAGER

    1. OVN

    2. GRYDE ELLER PANDE

  10. GRILL

    1. GRILL-DRESSING (MADS)

  11. FONDUE

  12. OST

  13. PIZZA

  14. GRØD

    1. MANNAGRØD

    2. RISENGRØD

  15. SOVSER OG DRESSINGER

    1. AVOCADO-SAUCE

    2. BARBACUESAUCE

    3. BEARNAISESOVS

    4. BEARNAISESAUCE

    5. SAUCE TARTAR