HOVEDRETTER

  1. SVIN

    1. OVN

      1. RIBCHEN (OMAS REVELSBEN)

      2. SKINKESTANG (METTE (30)'S)

      3. VINSKINKE

    2. GRYDE ELLER PANDE

      1. REIS-FLEISCH

  2. KALV

    1. GRYDE ELLER PANDE

      1. KINESISK GRYDERET

      2. KOTELETTER

      3. KREBINETTER

      4. TUNGE-RAGOUT

  3. OKSE

    1. OVN

      1. FYLDTE PEBERFRUGTER

      2. FYLDTE PEBERFRUGTER (ØSTRIGSK)

      3. LASAGNE MED KØDSAUCE

      4. ØSTRIGSKE FYLDTEPANDEKAGER

    2. GRYDE ELLER PANDE

      1. BURGER (MICHELINKOKKENS)

    3. KOLDT

      1. GRØN OKSE

  4. LAM

    1. GRYDE ELLER PANDE

  5. VILDT

    1. OVN

    2. GRYDE ELLER PANDE

  6. FJERKRÆ

    1. OVN

      1. OVNSTEGT PAPRIKAKYLLING

    2. GRYDE ELLER PANDE

    3. 6.3 KOLDT

      1. CHINESISCHES HUHN (KINESISK KYLLING)

  7. FISK OG SKALDYR

    1. OVN

      1. OVNDAMPEDE RØDSPÆTTEFILETER

      2. OVNDAMPEDE RØDSPÆTTEFILETER MED DILD

    2. GRYDE ELLER PANDE

      1. FISKEFRIKADELLER

  8. ÆG

    1. OVN

    2. GRYDE ELLER PANDE

  9. GRØNTSAGER

    1. OVN

    2. GRYDE ELLER PANDE

  10. GRILL

    1. GRILL-DRESSING (MADS)

  11. FONDUE

  12. SALATER

    1. Broccholisalat med bacon, rødløg og æble

    2. Rødbedesalat med feta og croutoner

  13. OST

  14. PIZZA

  15. GRØD

    1. MANNAGRØD

    2. RISENGRØD

  16. SOVSER OG DRESSINGER

    1. AVOCADO-SAUCE

    2. BARBACUESAUCE

    3. BEARNAISESOVS

    4. BEARNAISESAUCE

    5. SAUCE TARTAR