1 kylling
65 g smør
1 spsk. hakket persille
¼ finthakket skarlotteløg
1 tsk basilikum
1 tsk. paprika
merian, oregano
På kyllingen kommes spredte smørklumper, og resten af indgredienserne kommes på. Kyllingen stilles i ovnen ved 200: efter 25 min. forløb vendes kyllingen, efter endnu 25 min. overhældes kyllingen med den dannede saft og lades stå og gyldne i endnu 10 min.
Serves med ris og grøn salat.
CHINESISCHES HUHN (KINESISK KYLLING)
6 pers.
1 mellemstor kylling
2 spsk citronsaft
2 spsk olie
salt og peber
400 g mayonaise
1-2 spsk soya
1-2 grønne paprika
salatblade og valnødder som pynt
Kog kylling og fjern skind. Del kyllingen i passende stykker. Tilsæt citronsaft og olie, salt og olie. Skal stå og trække i 2 timer.
Bland mayonaise og soya og kom derefter kyllingestykkerne i. Skær paprikaerne i fine strimler og kom dem 3 min. i kogende vand (blancheres, skyl med koldt vand efterfølgende).
Læg salatbladende i bunden som pynt, kom kyllingesalaten på og pynt med paprikaerne og valnødder.