Tilbage til startside... 6 FJERKRÆ

6.1 OVN

OVNSTEGT PAPRIKAKYLLING

På kyllingen kommes spredte smørklumper, og resten af indgredienserne kommes på. Kyllingen stilles i ovnen ved 200: efter 25 min. forløb vendes kyllingen, efter endnu 25 min. overhældes kyllingen med den dannede saft og lades stå og gyldne i endnu 10 min.
Serves med ris og grøn salat.

6.2 GRYDE ELLER PANDE

6.3 KOLDT

CHINESISCHES HUHN (KINESISK KYLLING)

6 pers.

Kog kylling og fjern skind. Del kyllingen i passende stykker. Tilsæt citronsaft og olie, salt og olie. Skal stå og trække i 2 timer.
Bland mayonaise og soya og kom derefter kyllingestykkerne i. Skær paprikaerne i fine strimler og kom dem 3 min. i kogende vand (blancheres, skyl med koldt vand efterfølgende).
Læg salatbladende i bunden som pynt, kom kyllingesalaten på og pynt med paprikaerne og valnødder.